O Bir Minnoş :)

Cumartesi, Kasım 09, 2013


Evet gördüğünüz üzere bir oğluşum oldu artık :) Aslında bir hayvan edinmeyi istiyordum uzun zamandır.Ben golden cinsi köpek çok istiyorum fakat,evimiz buna hiç müsait olmadığı için hayal olmaktan öteye gidemiyor.
Balık,kaplumbağa gibi hayvanları da besledim.Balık çok uzun ömürlü olmuyor ne yazık ki.Kaplumbağa ise kocaman olana kadar senelerce büyüttüğüm oldu.Uzun zamandır kuş sahibi olmamıştım.Tesadüfen aa hadi kuş alayım dedim ve aldım getirdim eve.


Daha o kadar küçük ki..Rengi de çok güzel bir mavi.Gökyüzü deseni gibi..İsim bulamadım henüz küçük çocukları sevdiğim gibi minnoş diye diye seviyorum bunu da:) Daha ilk gün olmasına rağmen çok alıştık birbirimize.Elimde duruyor,öpüyorumm.Ben bu kadar kısa sürede bu kadar çok bağlanacağımı düşünmemiştim.




Oğluşumla bizden selamlar :))

You Might Also Like

4 yorum

  1. Bende de var bir tane. Tam bir tatlı bela. :) Çok seviliyor bunlar çok. Öyle sıcakkanlılar ki... İnsanın içine sokası geliyor. Bazen sevdirmiyor kendini. Ama o gün keyfi yerindeyse geliyor parmağına yanağına, dudağına dayıyor tüylü vücudunu beni öp diye., miss gibi bir şey...

    YanıtlaSil
  2. Aynen öyle daha cok küçük olmasina rağmen parmagimdan inmiyor.oglum diye diye seviyorum. Icine sokasi geliyor insanin :)

    YanıtlaSil

Hakkımda-Dilek Budak

Photo Profile
İstanbullu. Evli ama çocuksuz. Mesleği bilim, ruhu sanat, elleri yaratıcılık dolu olan. Yazmak en büyük tutkusu. Hem plazalı bir iş kadını, hem mükemmellik seviyesine gözünü dikmiş ev kadınıyım ben. Bazen aşçı, bazen sanatçı, bazen toplantıdan toplantıya koşan beyaz yakalı. Her şeyden bir doz olmalı hayatında. Ama az ama çok. E o zaman ne diyoruz. Hoşgeldim :)

Instagram

İzleyiciler