İşe Başlıyorum :)

Pazartesi, Kasım 18, 2013


Bu yazıyı yazmanın bile hayalini kurmuş biri olarak günlerdir tek kelime etmemem çok manidar olsa gerek.Haksızlık etmeyeyim kendime,bir post yazmıştım bunu anımsatan.Okumak isterseniz tık tık
Okuduysanız üçüncü şahıs olarak bahsettiğimi göreceksiniz.İlginç değil mi ? O kadar anlatmamışım hiç bir şey.
Ama böyle oluyormuş galiba..Uzun zaman bekleyip de her şeyinizi bağladığınız şey bir anda sizin olunca tepkisiz oluyormuş insan..
Belki de daha olayın farkında değilim..Henüz somutlaştıramadım..Bakalım gidince göreceğiz :)
Gelelim işime :)
Aslında şöyle söyleyeyim.Ben iş bulmanın ötesinde kendimi ikna ettim diyelim.Çünkü,istediğim bir sektör vardı.Kariyer planımı yapmıştım.Bir çok kez reddettim başka alanları..Ama süreç uzadıkça uzadı..Seçemiyormuşsun ne yazık ki..
Geçen Pazartesi ilk görüşmeye gitmiştim.Görüşmem kendimce iyi geçmişti.Cuma günü ikinci görüşmeye gittim.Meğer onlar beni almak için çağırmışlar.Teklifi yaptılar,düşün bize geri dön dediler.Sağolsun benim tez canlı ailem hemen kabul et diye daha 1 saat olmadan aratıp,kabul ettirdiler.Şimdi haksızlık da etmem istemem çünkü ben üzüldükçe-ağladıkça onlarda üzülüyordu.Bir gün önce yine gözyaşı döktüğüm sırada telefonum çalıp da çağrıldım görüşmeye..Ki uzun zamandır da sıkıntılı süreçlerdeydim,her ne kadar pozitif olmak için büyük çabalar harcasam da..
İlaç sektörü değil ama kendi alanında iş hacmi büyük bir firma..Labaratuvar sistemleri üzerine çalışan bir firma.Bende bir kimyager olduğumdan dolayı aslında tam da benim işim.İngilizcemin gelişecek olması da beni en çok çekenlerden biri oldu açıkcası.
Benim hiç tecrübem yok.Ne sektör olarak ne de herhangi bir iş..Uzun süredir iş arayışındaydım.
Aslında tecrübesi olan,dil anlamında hiç bir sorunu olmayan adaylarda gelmiş.Fakat,karakter olarak yapı olarak beni uygun görmüşler.Bendeki o ışığı görmüşler kendi tabirleriyle :) Enerjimi iyi yansıttığımı düşünüyorum bende :) Bu da gurur verici kısmı.Üstelik kendim internetten  başvuru yapıp da gittiğim ve tamamen kendi çabalarımla girdiğim yer olması da ayrıca güzel.
Yazmadım yazmadım şimdi de çok yazdım böyle :) zaten bana söylemedim diye kızacak çok arkadaşım var,hissediyorum :) Ama önce ben kendim sindirmek istedim,ne yapayım..
Perşembe günü başlıyorum işe.Neden hafta ortası derseniz ben hemen başlamak istiyorum dediğim için.Koşuyolu'nda şirketim.Her ne kadar ben Avrupa yakasında ikamet etsem de ulaşımım rahat oluyor-3 araçla gitmeme rağmen :)
Bugün yarın belgelerimi toplayacağım.Artık iş hayatı beni beklesin :)) 
Hee bu arada masama çiçeklerimi de bekliyorumm :)


Hayat bazen geç gülse de,elbet gülüyor..Sabret yeter ki..

You Might Also Like

8 yorum

  1. çok sevindim canım, umarım mutlu olursun ve iyi ki bu işi yapıyorum dersin.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ediyorum. Yaşayıp göreceğiz artık inş oyle olur bende sevmek istiyorum.

      Sil
  2. Çok sevindim senin adına :)
    İnan neden daha önce bir yerden başlamamışım diye üzülecektin daha da erteleseydin.. Hayırlı olsun :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler:)) aynen bende öyle düşündüm daha fazla ertelememeye karar verdim.

      Sil
  3. Senin adına çok sevindim. Darısı başıma :) işimden çok sıkılmış durumdayım.

    YanıtlaSil
  4. Cok tesekkurler ins en kisa zamanda sende dilediğin gibi bir ise kavusursun :)

    YanıtlaSil
  5. Tebrik ederiimm çok sevindim :) Bence çok güzel tam istediğin gibi bir iş hayatın olacak :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne güzell şeyler söylüyorsun öyle :) Çok teşekkür ederim :))

      Sil

Hakkımda-Dilek Budak

Photo Profile
İstanbullu. Evli ama çocuksuz. Mesleği bilim, ruhu sanat, elleri yaratıcılık dolu olan. Yazmak en büyük tutkusu. Hem plazalı bir iş kadını, hem mükemmellik seviyesine gözünü dikmiş ev kadınıyım ben. Bazen aşçı, bazen sanatçı, bazen toplantıdan toplantıya koşan beyaz yakalı. Her şeyden bir doz olmalı hayatında. Ama az ama çok. E o zaman ne diyoruz. Hoşgeldim :)

Instagram

İzleyiciler