Blogum 1 Yaşında :)

Salı, Kasım 05, 2013

Geçen yıl bugün açmıştım blogumu. Zor günlerdeydim. Adı bile bunu kanıtlıyor işte.Bordo Düşlerim..'Pembe düşlerim vardı,büyüdüm,bordo oldu..'
Yazmak beni en çok rahatlatan şeydi..İhtiyacım vardı buna.Çok yalnızdım çünkü..İyi de geldi..Yazdım,yazabilmek için uğraşlar buldum.
Zaman çabuk geçiyor..1 Yıl olmuş bile :) O zamanlar çok iyi şeyler yazamadım.Hep hayatımı düzene sokmak için uğraştım.Şöyle olsun bunu yazacağım,böyle olsun şunu yazacağım diye de hayaller kurmaktan kendimi alıkoyamadım.
Herkes hayatında böyle bir sınav denecek dönem geçiriyor olsa gerek.Bende bir çok şey öğrendim bu süreçten..
Bundan sonra daha güzel şeyler yazabilmek ve olabilmek dileğiyle..
Düşlerimiz hep pembe kalsın..

You Might Also Like

10 yorum

  1. Tebrikler canım! Ne güzel,burası sayesinde eskisi gibi haberleşiyoruz sık sık:)Hep güzel şeyler yaşaman ve yazman dileğiyle,sevgiler
    Selcan

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Saol canım benim :) Ne güzel bir takipçim var böyle :)) Aynen öyle ama bende senden haber almak istiyorum.Yoksa sana da bir blog açsak mı ne dersin :))

      Sil
  2. nice nice güzel blog yaşlarına cnm!
    sevgiler

    YanıtlaSil
  3. Tebrik ederim nice senelere :)

    YanıtlaSil
  4. Kuzucum nice yazmali senelere :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kuzuummm seni buralarda görmekk ne güzelll böyle :)) Çok teşekkür ederimm bebeğimmm :)

      Sil

Hakkımda-Dilek Budak

Photo Profile
İstanbullu. Evli ama çocuksuz. Mesleği bilim, ruhu sanat, elleri yaratıcılık dolu olan. Yazmak en büyük tutkusu. Hem plazalı bir iş kadını, hem mükemmellik seviyesine gözünü dikmiş ev kadınıyım ben. Bazen aşçı, bazen sanatçı, bazen toplantıdan toplantıya koşan beyaz yakalı. Her şeyden bir doz olmalı hayatında. Ama az ama çok. E o zaman ne diyoruz. Hoşgeldim :)

Instagram

İzleyiciler