Tüm Boğaz Şahit Olsun Ki Evet Evet Evet..

Pazartesi, Ekim 28, 2013



Resimlerden de anlayacağınız üzere en mutlu günümü geçirdim.Yıllardır beklediğim gün..Ve yazmak için de can attığım.. 2 gündür nasıl yazsam,nasıl anlatsam diye bekliyorum.Baktım olacağı yok.Bir şeyler karalayayım dedim :)
Öncelikle bizden bahsetmek istiyorum.Lise yıllarında tanışıp bu yola girdik biz.7 senedir beraberiz.Son dönemler iniş çıkışlarımız oldu ama her şeyi olduğu gibi bunu da atlattık.
Aslında sevgilimin daha önce evlilik teklifi adına birkaç girişimi oldu.Ama onun tabiriyle 'benim huysuzluğum yüzünden'  gerçek olamadı.Kısmet bugüneymiş diyelim :)
Anlatmaya başlıyorum o halde :)


Öncelikle ulus parkının içindeki bir yerde yemek yedik beraber.Sevgilim bana çook güzel bir çiçek almış.Zevkli olduğunu bir kez daha kanıtlamış :)




Böylesine güzel manzarayı yakalayıp da fotoğraf çektirmez miyim ben hiç.Boğazda doğmuş büyümüş bir insan olarak boğaz aşığı olduğumu da belirtmek isterim.

Gelelim evlilik teklifime :)Aslında o anın direkt videosu var fakat,henüz elime geçmedi.ama onun için de ayrı bir post hazırlamayı düşünüyorum :)
Arabayla ulustan Ortaköy'e doğru iniyorduk.Tam köprünün ve Boğazın ayakların altında olduğu yerde önümüzdeki araba durdu.Arabadan Erenin arkadaşı indi.Elinde meşale gibi bir şey yakmış.Biz de arabadan indik.Sevgilim eğildi.Bir şeyler söyledi inanın ki heyecandan hatırlayamıyorum :) 'Benimle evlenir misin?' dedi..Bende 'Evet ' diye bağırdım.Üstümüze konfetiler döktüler.Trafiği durdurduk resmen.Herkes bizi izliyordu.An ve an videoya çekilmiş olması da benim için çok güzel bir şey :)
Ardından başka yerlere gittik.Yine fotoğraflarımız..




 Benim düşünceli sevgilimin jestiyle beraber dilek balonu uçurduk.Sağ olsunlar oradaki bayanlarda bize çok yardımcı oldular.


Vee balonumuz uçar :) Sanırım aynı dileği diledik biz bu gece..



Bu da benden mutluyum-şımarmaya hakkım var pozu olsun :)


Ve son olarak da güzel çiçeklerimin fonunda yüzüğüm :) 


Sonunda bu günü görebildik.Kararımızı verdik.Fakat, aşmamız gereken bazı problemlerimiz var.Babam gibi mesela.Dua edin de her şey istediğimiz gibi olsun..

You Might Also Like

10 yorum

  1. Allah mutlulugunuzu daim etsin canim...bir omur boyu mutluluk hep yaninizda olsun..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için :)

      Sil
  2. Canım benim,uzun zamandır bakamıyordum bloguna...Çok çok sevindim canım tebrik ediyorum.Herşey gönlünce olsun inşallah,Allah mutluluğunuzu daim etsin.Birlikte olduğunuz sürece her zorluk aşılır buna eminim birtanem,çok öpüyorum.
    Selcan

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok saol canım benim:)) En kısa zamanda da görüşüp bol bol konuşalım :) İnaşllah aşarız tüm zorlukları kuzum.Bol bol dua et bize..

      Sil
  3. Ne guzel organize edilmis bi teklif hersey cok guzel ve mutlu gorunuyor oyuzden masallah diyelim nazar degmsxin. Umarim butun puruzler hallolur ve gelinlikli postlsrini da yayinlarsin. Sevgiler:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet çok düşüncelidir benim sevgilim :) Aynen maşallah deyin :) Ahh o günleri de görelim inşallah :))

      Sil
  4. Tebrik ederim tatlım =)). Allah tamamına erdirsin. Mutluluklar.

    YanıtlaSil
  5. çok tebrik ederim! Bir ömür boyu mutluluklar...

    YanıtlaSil

Hakkımda-Dilek Budak

Photo Profile
İstanbullu. Evli ama çocuksuz. Mesleği bilim, ruhu sanat, elleri yaratıcılık dolu olan. Yazmak en büyük tutkusu. Hem plazalı bir iş kadını, hem mükemmellik seviyesine gözünü dikmiş ev kadınıyım ben. Bazen aşçı, bazen sanatçı, bazen toplantıdan toplantıya koşan beyaz yakalı. Her şeyden bir doz olmalı hayatında. Ama az ama çok. E o zaman ne diyoruz. Hoşgeldim :)

Instagram

İzleyiciler