Pozitif İnsanım Ben Artık :)

Çarşamba, Ekim 23, 2013


Diplere gömülmeden yukarı çıkılamazmış.Yaşadım-gördüm.Aslında hala hayatımda şu diyebileceğim bir şey yok pozitif olmak adına.Ya da beklediklerim olmuş da değil.Aslında daha zor bir sürece girme arifesindeyim.Ama yenilenmiş gibi hissediyorum kendimi.
Uzun zamandır kimselerle konuşmadım.Konuşmak istemedim.Aynı şeyleri tekrar tekrar anlatmak yordu beni zaten yeterince yoran şey vardı.Kaçtım insanlardan.Soru sormasınlar istedim.
Değişen bir şey pek olmasa da kararlar aldım ben.Değişmesine az kaldığını hissettiğim şeyler var.En azından adımlar atıldı.
Ben böyle yazarken eminim ki hiç bir şey anlamıyorsunuz ve çok da sıkıcı geliyor.Farkındayım..Belki hayatımı yakından bilenler anlıyor.Onlar da 'yine noldu ki acaba' diye düşünüyordur.Ben bu yazıyı şuan kendime yazıyorum.Hazırlık yazısı bu :) Biliyorum ki bundan sonra anlatacağım güzel şeyler olacak ve ben ayrıntı vere vere anlatacağım.
Güzelliklerin hepsi ard arda gelecek hayatıma..Öyle hissediyorum.Nedensiz bir his bu..Sadece ihtiyacım olan inanmak.Ve tabi bir de bol bol dua :) Buna her şeyden daha çok ihtiyacım var.Ve belki de her zamankinden daha çok..
Yazımı okuyan arkadaşlarım-dostlarım-tanıdık tanımadık her kim varsa sizden güzel enerji bekliyorum..Ben hayata dönmeye-pozitif olmaya ve dağılan hayatımı toparlamaya karar vermişim,olumlu adımlar atmaya çalışıyorum.Duanıza ve pozitif enerjinize çok ihtiyacım var.


You Might Also Like

8 yorum

  1. bir şeyleri değiştirmek için korkma.. Bir şeyi korka korka da olsa yapmaya başlamışsan ve bunu devam ettirebiliyorsan sen cesur bir insansındır.. :)
    Pozitif enerjim gülen yüzümle sana kocaman kocaman enerjiler gönderiyorum :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet aslında cesurum fakat çok yorulmuştum ama şimdi içimdeki enerjiyi açığa çıkarıp yola devam ediyorum.Pozitif enerjin ve gülen yüzün için de çok çok teşekkür ediyorum :) Bende en kısa zamanda o halime geri döneceğim :))

      Sil
  2. Ah canım hiç üzülme, dert etme sen. Bak hayat mutlu olanlar için akıp gidiyor. Neden mutsuz olasın? :)
    Hayat senin hayatın ve mutsuz olarak kaybedecek bir dakikan bile yok, hayat kısaa :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok yordu ama son dönem hayat beni.Her şey üst üste geldi.Bi an baş edemedim :/ Şimdi toparlanıyorum ve inanıyorum her şey güzel olacak.Ve ben böyle düşündükçe her şey sırayla gelecekk :))

      Sil
    2. İşte bu! :) İnanırsan her şey güzel olur :))

      Sil
    3. O halde daha güzel yazılarımı bekleyin :)

      Sil
  3. Bende bahsettiğin gibi oldukça zor bir süreçten geçiyorum. Hatta belki seninkinden onlarca kez daha kötü. Keşke senin kadar pozitif olabilsem... Ama umut dolu yazın, gülümsememi sağladı =). Bende üzerimde yarattığın güzel enerjiyi sana gönderiyorum. Hayatındaki her şeyin yoluna girmesi dileğiyle.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslında herkes zaman zaman zor süreçlerden geçiyor.Sorun çok büyük olmasa bile insanı etkiliyor ister istemez.Seni anlayabiliyorum.Bende yaklaşık 1,5 senedir mücadele ediyorum.Çok iniş çıkış yaşadım.Düzelecek diye beklerken her şey daha da kötü oldu.Artık zamanı geldi dedim yine mahvoldum.Üstelik her şey aynı anda gelmişti.Ama toparlanmaktan başka bir yol yok.Çok zor biliyorum bende neler geçirmedim ki aklımdan.Eğer zor zamanlarında gülümsetebilmişsem ne mutlu bana :) Bende sana güzel enerjimi yolluyorum.Güzel dileğin için teşekkürler :)Umarım senin hayatında en kısa zamanda yoluna girer.

      Sil

Hakkımda-Dilek Budak

Photo Profile
İstanbullu. Evli ama çocuksuz. Mesleği bilim, ruhu sanat, elleri yaratıcılık dolu olan. Yazmak en büyük tutkusu. Hem plazalı bir iş kadını, hem mükemmellik seviyesine gözünü dikmiş ev kadınıyım ben. Bazen aşçı, bazen sanatçı, bazen toplantıdan toplantıya koşan beyaz yakalı. Her şeyden bir doz olmalı hayatında. Ama az ama çok. E o zaman ne diyoruz. Hoşgeldim :)

Instagram

İzleyiciler