Koyacak Bir Başlık Bile Yok

Çarşamba, Ekim 09, 2013


Hani hayal kırıklıklarımdan bahsetmiştim ya en son..Hayalini kurup da yazmak için can attıklarımdan..
Dünmüş mesela,senelerce beklediğim,hayalini kurduğum gün..
Hayal ederken bile gözlerimi dolduran o an dündü ! Ve ben kendi ellerimle geri teptim.. Yaşamak bile istemedim o anı..
Böylesine hayali bile içimi titreten an,yok olup gitti işte..
İstemedim..Neden ? diye binlerce soru var etrafta..Neden ?
Doğru zaman diye bir şeye inanır mısınız?
Evet işte asıl sebep o.
Kimi zaman geç olan,kimi zaman da erken olan...Doğru zaman..
İnsanlar gitmeyeceğinize o kadar inanır ki,sabrınızı,emeklerinizi,mücadelenizi sonuna kadar kullanırlar.Bazen kendilerince haklı sebepleri de yok değildir.Ama her şeye rağmen sahip çıkabilmek.Ama doğru zamanda !
Neden mi yazıyorum..Çünkü elimden başka hiç bir şey gelmiyor.Akıttığım gözyaşları dışında..
Masum kalsın istedim her şey..Mutlu olsun,mutluyken olsun..Sırf olması gerektiği için,olmak zorunda olduğu için olmasın..
Sabır..Benim bu sene doktorasını yaptığım maneviyat..Kendime bile sabret artık diyebilecek mecalim kalmamışken,yine diyorum.Sabret Dilek ! Elbet vardır bunların da bir sonu,bir nedeni..
Kolay mod değiştirebilen bir insan değilim ben.Bilenler iyi bilir.Belki de bilmesi gerekenler bilemedi o ayrı..Mutsuzken dibinde yaşarım mutsuzluğun,mutluluğu göklerde yaşadığım gibi..
Mutlu olmaya hazır olmam lazım.Mutluyken yaşamak istiyorum hayalini kurduğum anları..Gözlerim ağlamaktan şişmiş haldeyken değil.Üstüne haftalarca-günlerce ağlamışken değil !
Hep hayırlısını diledim..Diledikçe bu hallere geldim..Ama bu kadar yol almak değildi niyetim,sonu hayır değilse..Küçücük beynim yetmiyor bunları algılamaya,sorgulamaya..
Kendi küçük dünyamda,kendi gözyaşlarıma teselli olsun diye bir kaç cümle karalıyorum öyle..Sorgulamaya bile haddim olmayarak..Dilimde de tek bir cümle artık...
Allah sonumu hayır etsin..


You Might Also Like

1 yorum

  1. gitmek - gelmek demesekte sadece "yer değiştirmek" diye adlandırsak daha mı az acılı olur? bir köşe yazısında okumuştum bu cümleyi tam olarak bu kelimelerle olmasada.. İstediğimizde ama sadece biz istediğimizde yer değiştirsek.. hayatta bir şeyleri deneyimliyorum, deneyim elde ediyoruz berbat, çok üzücü bir deneyim olsa da durup bakıyorsun insanlara, kendine.. "hayatın sonu değil" diyorsun.. öyle de zaten.. son değil.. Toparlan ve güçlü ol .. Yazdıklarım, yazdıklarınla ne kadar alakalı, bir köşesinden olayı yakalayabiliyor muyum bilmiyorum.. Allah hakkımızda hayırlısı ne ise ona nasip etsin bizlere..

    YanıtlaSil

Hakkımda-Dilek Budak

Photo Profile
İstanbullu. Evli ama çocuksuz. Mesleği bilim, ruhu sanat, elleri yaratıcılık dolu olan. Yazmak en büyük tutkusu. Hem plazalı bir iş kadını, hem mükemmellik seviyesine gözünü dikmiş ev kadınıyım ben. Bazen aşçı, bazen sanatçı, bazen toplantıdan toplantıya koşan beyaz yakalı. Her şeyden bir doz olmalı hayatında. Ama az ama çok. E o zaman ne diyoruz. Hoşgeldim :)

Instagram

İzleyiciler