Düğünümüz Vardı :)

Çarşamba, Temmuz 17, 2013


Yıllarca hayalini kurduğunuz anlar vardır ya,her ayrıntısıyla binlerce kez düşlediğiniz..Öylesine özel,öylesine güzel anlar...Sevdiğiniz insanla hayatınızı birleştirmek istediğiniz o anlar..İşte ben bugün size öyle güzel anlardan bir tanesini anlatacağım..Yok yok benim değil bu anlatacağım güzel gün :) Çok sevdiğim bir arkadaşımın :)
Biraz geç kalmış bir yazı oldu bu aslında.Ama bir önceki postumda gerekçelerimi aktarmıştım.Ama yazmadan da geçmek istemedim.Hayatımdaki olumsuzlukların üzerine yeniden heyecanlandıran güzel zamanlardı..
Kendi ellerimle evlendirdiğim ilk arkadaşımdı.Her anına,her ayrıntısına tanıklık ettiğim..Bunlar daha da özelleştirdi o anları..Kendi düğünüm gibi gerek heyecanlanıp,gerek telaşlanıp,gerekse hüzünlendiğim..
2 düğün yaptık kuzuma.Önce Kırıkkale'de,sonra Ankara'da..
Kendi objektifimden yakaladığım güzel görüntülerden bir kaç tane paylaşmak istiyorum.Bu mutlu çiftin mutluluğunu bir de siz görün diye.

Bu Kırıkkale'den..


Bu Ankara Dikmen vadisi dış çekimlerden iki kare..




Vee nikah..






Hayatındaki en güzel 'evet'lerden biri herhalde o an.Gözlerin dolu dolu olduğu ama aynı zamanda mutluluk ışıltıları saçtığı..Hele bir de uzun bir ilişki sonrası geliyorsa o an,işte o bambaşka..Emeklerinin karşılığını aldığın,ince ince-bir bir işlediğin ilişkinin bir yere geldiğini görebilmek..Paha biçilmez bir mutluluk..

Gelelim ben neler giydim :)



Bu beyaz elbiseyi Kırıkkaledeki düğünde giydim.Hatırlarsanınız doğum günümde aşkımın aldığını burada yazmıştım.
Ankara'da da..





 Onlar dış çekim yaparken bizde eksik kalmadık.



Vee geldik o ana.Gelin çiçeğini kim yakaladı dersiniz ? Çok dolandırmadan söyleyeyim.Ben :)
Ee artık sıram geldi tabii :) Kübişimin düğünü bana da uğur getirsin o zaman diyelim.

Son olarak Kübra&Fatih çiftine sonsuz mutlulukla dolu bir gelecek diliyorum.Darısı kalplerinde tertemiz bir aşk besleyip de gelecek düşleyen herkesin başına..
Bu nazar boncukları da onlar için gelsin :)

You Might Also Like

4 yorum

  1. beyazlar harika olmuş canım melek gibi olmuşsun fıstık gibisin maşallah

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim :)

      Sil
    2. o mini beyaz elbiseyi nerden aldınız acaba

      Sil
    3. Erkek arkadaşımdan hediye ama Mango'dan almıştı.

      Sil

Hakkımda-Dilek Budak

Photo Profile
İstanbullu. Evli ama çocuksuz. Mesleği bilim, ruhu sanat, elleri yaratıcılık dolu olan. Yazmak en büyük tutkusu. Hem plazalı bir iş kadını, hem mükemmellik seviyesine gözünü dikmiş ev kadınıyım ben. Bazen aşçı, bazen sanatçı, bazen toplantıdan toplantıya koşan beyaz yakalı. Her şeyden bir doz olmalı hayatında. Ama az ama çok. E o zaman ne diyoruz. Hoşgeldim :)

Instagram

İzleyiciler