İyiki Doğdummmmm :)

Salı, Nisan 09, 2013

Bugün benim doğum günüm.Dolu dolu 23 oldum :) Her şeyi bırakıp bu sefer kendime özel bir post yapmak istedim.


Bu sene benim için pek güzel bir sene olmadı.Ama diliyorum ki yeni yaşım bana istediklerimi getirecek..Çok şanslıyım ki çok güzel dostlara sahibim,beni hiç unutmayan.Varlıklarıyla,beni mutlu eden.Bugüne dair yazacaklarımı bir sonraki postumda yazmak istiyorum.Günle ilgili her şeyi :)
Her sene olduğu gibi yine kendime doğum günü hediyesi aldım:) Ben akşam için hazırlanmaya gidiyim o halde.Kendime de şu şarkıyı armağan ederek tabi ki :))
Pozitif bir güne pozitif haberlerle devam etmek istiyorum.Haydi beklediğim güzellikler hayatıma doğru akın yavaş yavaş..

You Might Also Like

6 yorum

  1. Mutlu yıllar.... Bu gün benim içinde çok özel.Eşimin doğum günü.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cok teskkr ederım :) O halde esınıze de mutlu yıllar :)

      Sil
  2. nice güzel seneleriniz olsun

    YanıtlaSil
  3. canım,doğum günün kutlu olsun.tüm güzellikler ve mutluluklar seninle olsun inşallah.
    bu arada blogunu çok beğendim,çok eğlenceli,içten ve dolu dolu yazmışsın.okurken sanki seninle konuşuyor gibi hissettim:)
    sevgiler canım
    slcn

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım benim nasıl mutlu oldum anlatamam :) Beğendiğine de çok sevindim.Sağlam güzel bir okuyucu kazandım o halde desene :)

      Sil

Hakkımda-Dilek Budak

Photo Profile
İstanbullu. Evli ama çocuksuz. Mesleği bilim, ruhu sanat, elleri yaratıcılık dolu olan. Yazmak en büyük tutkusu. Hem plazalı bir iş kadını, hem mükemmellik seviyesine gözünü dikmiş ev kadınıyım ben. Bazen aşçı, bazen sanatçı, bazen toplantıdan toplantıya koşan beyaz yakalı. Her şeyden bir doz olmalı hayatında. Ama az ama çok. E o zaman ne diyoruz. Hoşgeldim :)

Instagram

İzleyiciler