Doğum Günü Güzelliklerim :)

Çarşamba, Nisan 10, 2013

Düne dair yazacaklarım o kadar çok,o kadar dolu ki nereden başlayacağımı dahi bilemiyorum.Öncelikle insanın böylesine güzel dostlara sahip olduğunu görmesi mükemmel bir mutluluk.


Dün ne telefonlarım sustu,ne mesajlarım eksik kaldı.Yazılanların hepsini keşke buraya yazabilsem.Okuyanlar için bir de burada teşekkür ediyorum,tüm güzel dilekler ve sevgi dolu sözler için :)

Nergisciğim yapmış benim için :) İyiki doğdun Diloşum yazmış :) Çok mutlu oldumm :))

Sabah tam gözlerimi açtım güzel mesajlarımı okuyordum ki çok güzel bir sürprizle güne başlamış oldum.


Ekoşumm kuşum bana bu güzel sürprizi yapmış.Nasıl mutlu oldum anlatamam :) Öylesine de güzel bir not iliştirmiş ki , 'sen benim doğum günümün en güzel sürpriziydin,martılarla sana mutluluk yolluyorum tut iyi ki doğdun can dostum.'
Ne kadar şanslı olduğumu bir kez daha anladım.
Annemin hediyesinin içine koyduğu notu da yazmadan geçmek istemiyorum :)
''Ne kadar asi olsan da sen benim ilk göz ağrım küçük prensesimsin.İyi ki doğdun,iyi ki varsın.Doğum günün kutlu olsun prensesim.''
Dün,günü kendime hazırlanma günü ilan ettim.Bakım yaptım,kuaföre gittim ve akşam için hazırdım :) Her sene olduğu gibi kendime doğum günü hediyesi alıp,o aldığım şeyi de giydim :)
Nereye gideceğimle ilgili en ufak bir fikre sahip değildim.Sevdiceğim beni aldı,bu sene baş başa olmayı uygun görmüş.Uzun süredir böyle güzel baş başa vakit geçirmemiştik.Su adaya geçtik tekneyle.
Denizin ortasında sevgilimle beraber baş başa yemek yedik.








Bu da elbisemin boydan görünümü :) Beni meleğim diye seven bitaneme melek gibi olmak istedim bu gece :)




Ee biz böyle güzel manzaralar bulur da fotoğraf çekmez miyiz :)


Heh pastam da geldi işte :) 3 tane mum vardı üzerinde bende 3 tane dilek tuttum ve üfleyiverdim mumlarımı :)


İşin güzel tarafı yabancıların oluşturduğu büyük bir masa vardı.Pastamın geldiğini görünce hepsi bir ağızdan 'happy birthday' diye şarkı söylemeye başladılar.Çok tatlıydı :)
Gelelim sevgilimin bana aldıklarına :)
Alışveriş tutkunu bir insanın Taksimde kursa gitmesiyle çığ gibi büyüyen alışveriş çılgınlığım beni sürekli gezmeye bir şeyler beğenmeye sürüklüyor.Yine epey zaman önce beğenip de sevgilime gösterdiğim bir elbise vardı.Kafamda kombinini bile yapmıştım :)
Sevgilim bana onu almış çook mutlu oldum :)




Bu da üzerimdeki hali.Nasıl yakışmış ama değil mi :) Reklamını bu kadar fazla yapmasalardı keşke bu elbisenin.Herkes almasın ama :)


Aşkım 'sana bir kamyon çiçek alırım ' der de almaz mı hiç :)
Ne kadar da güzel değil mi :) Lalelerle doldurmuş içini,yanını,her yerini :) Bir de notlar yazmış tek tek.Nasıl da bilir sevgilisinin ne istediğini :)


Bu da aslında benim sevgililer günü hediyemdi.Fakat,o zaman alamamıştım eve bazı problemlerden ötürü :) Aradan resmen 2 ay geçti.Ben bunu da doğum günü hediyem kabul ettim işte :) Odamın yeni ferdi :) 
Baksana ne kadar çok oyuncağım oldu.Üstelik 24 yaşına girerken :) Çok tatlılar ama değil mi :) O kamyonu oğluşuma saklamayı düşünüyorum.


Son olarak da eve gelince kafama duvak tacımı takıp,öyle bir fotoğraf çektirdim.Burada babama bir mesaj vardı.
'Bak ben artık büyüdüm,24'e de girdim.Beyazlar da nasıl yakışıyor görüyorsun.Ee evlenme zamanım geldi benim :)' Bu pozun direkt ve kesin mesajı buydu işte :)
Çok güzel geçen,sevildiğimi,değer gördüğümü hissettiğim güzel bir gündü.Bir yaş daha büyüdüm.Yeni yaşım bana istediğim güzellikleri getirsin,tüm dileğim bu.Her şey çok daha güzel olacak inanıyorum.
Canım dostlarım sizleri çookk seviyorum..
Ve bitanem,herşeyim,canımın içi iyi ki varsın..İyi ki bulmuşuz birbirimizi..Ben senin küçük prensesindin,büyüdüm..Beraber büyüdük.Birlikte attık adımlarımızı hayata.Daha güzel günler var,daha çok uzun yollar var yürünecek..İyi ki benimlesin.Seni çookkk seviyorum..

You Might Also Like

7 yorum

  1. Doğum günün kutlu olsun nice mutlu yaşlar dilerim :)
    Ayrıca çok güzel olmuşsun fotoğraflarda harika nazar değmesin :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim canım :) O senin güzelliğin :)

      Sil
  2. Doğum gününüz kutlu olsun. Hakikatten güzel fotoğraflar:), Maşallah uzun saçlarınıza bayıldım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim :) Fotoğraflar en kıymetlilerim benim :) Saçlarım da fazlasıyla uzun artık kestirilmeyi bekliyorlar :)

      Sil
  3. Mutlu yıllara..Elbise bir harika...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler :) Hangi elbise harika benim giydiğim mi yoksa hediyem mi :)

      Sil
  4. beyazlar çok yakışmış ayakkabılarda harika çok beğendim

    YanıtlaSil

Hakkımda-Dilek Budak

Photo Profile
İstanbullu. Evli ama çocuksuz. Mesleği bilim, ruhu sanat, elleri yaratıcılık dolu olan. Yazmak en büyük tutkusu. Hem plazalı bir iş kadını, hem mükemmellik seviyesine gözünü dikmiş ev kadınıyım ben. Bazen aşçı, bazen sanatçı, bazen toplantıdan toplantıya koşan beyaz yakalı. Her şeyden bir doz olmalı hayatında. Ama az ama çok. E o zaman ne diyoruz. Hoşgeldim :)

Instagram

İzleyiciler