Canım Ne Çekti ?

Salı, Mart 19, 2013

Canım ne çekti biliyor musunuz ?Nargilee. Buram buram kokan bir nargile.Kokusu burnuma geldi adeta.Bugün Tophaneden geçmiş olmanın etkisi de olabilir bu tabi.Ama dün gece de aklımdaydı.
Sigara seven biri değilim fakat,nargileyi onla aynı kefeye koymuyorum ben.Epey de zaman oldu içmeyeli aklıma geldi şimdi.
Şöyle bir çıksam dışarı hava ılık olsa mesela.Çeksem nargilemin dumanını içime ardından o dumanla beraber göndersem tüm olumsuzlukları,umutsuzlukları,hayal kırıklıklarını..Nane severim ben nargile de.İçerken yaksın boğazımı diye.Bir yandan nanenin mentol kokusu,diğer yandan dumanı doldursa etrafımı.
Ee yanına da ne yakışır.Bol köpüklü Türk kahvesi..Lokum da isterim ama ben.Çifte kavrulmuş olandan.
Bahar geldi derken tekrar kışa döndü mevsim.ılık olsun istedim ama ben hava.Hafif hafif de essin,ürpertsin içimizi.
Yanına ne gider bu nargile-kahve çiftinin.Dost gider tabi ki..Sohbetiyle nargilenin dumanından çok saran etrafını..Derin derin sohbetlere daldıran.Kendini iyi hissettiren..
Ahh nasıl da çekti canım şimdi bunları..Üşenmesem çıkacağım.Ama hiç olmadığım kadar üşengeç oldum bu aralar,söylememe gerek yok bile.
Nargile dumanından bile edebiyat parçalamaya hazır bir bünyedeyim ben ,bilenler bilir.O yüzden kısa kesiyorum yazımı.
He ama biri hazırlan seni almaya geliyorum der ve nargile teklifinde bulunursa da cevabım hayır olmaz elbet :)
En kısa zamanda eski enerjik hallerime dönmek dileğiyle

You Might Also Like

3 yorum

  1. Nargileyi hiç denemedim ama merak ediyorum.
    Kahve-lokum ve dostlar kısmında ise herkes hemfikirdir sanırım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bence deneyin bir derim,hoş olabiliyor zaman zaman :) Hele ki yanında Türk kahvesi varsa miss :)

      Sil
  2. Valla çok enteresandır ki nargile bende kafa yapıyo :D Ne zaman içsem istemeden uyuyorum yada başım dönüyo :D Ben kesinlikle normal değilim, o yüzden 1-2 kere denediğim nargile deneyimimi artık devam ettirmiyorum, bana uymuyo sanırım :D

    YanıtlaSil

Hakkımda-Dilek Budak

Photo Profile
İstanbullu. Evli ama çocuksuz. Mesleği bilim, ruhu sanat, elleri yaratıcılık dolu olan. Yazmak en büyük tutkusu. Hem plazalı bir iş kadını, hem mükemmellik seviyesine gözünü dikmiş ev kadınıyım ben. Bazen aşçı, bazen sanatçı, bazen toplantıdan toplantıya koşan beyaz yakalı. Her şeyden bir doz olmalı hayatında. Ama az ama çok. E o zaman ne diyoruz. Hoşgeldim :)

Instagram

İzleyiciler