Karlar Düşer Yine..

Pazartesi, Ocak 07, 2013


Yine karlı bir İstanbul gününe uyandım..Yattığım yerden perdeyi araladım,üzerime üzerime yağdı kar tanecikleri..Yine içime bir kor düştü..
Bu havada yanımda sen ol isterdim..Sorunlardan,oyunlardan,yalanlardan uzakta..Kafa karışıklığının hiç uğramadığı bir yerde.Huzuru gözlerinde bulduğum zamanlardaki gibi..Bir bakışınla heyecanlandığım,elimi tutuşunla bir kar tanesi gibi eriyip gittiğim zamanlardaki gibi..
Sımsıkı giyinsek atsak kendimizi dışarı.Yürümeyi tercih etsek karlar üzerime üzerimize yağarken..Beyazın saflığını aşkımızın saflığıyla birleştirsek.Ellerim üşüse ellerinle ısıtsan ellerimi..Kıpkırmızı olsa burnumuz.Öpsek de ısıtsak..
Bu havada romantik bir filme gitsek.Dışarıda hava buz gibiyken,biz sımsıcak olsak..Önümüzde patlamış mısırlarımız,ellerimizde bol sütlü kahvelerimiz..Yine önce sen bitirsen kahveni,sonra benimkinden içsen yine.Sarılarak izlesek filmimizi..Gözlerimizi doldursa filmin duygusal sahneleri..
Mağazaları dolaşsak beraber ellerimiz birbirine kilitli..Sen üşüyen ellerime eldiven alsan,en beğendiklerimden..
Çıksak yine dışarı yürüsek karda el ele..Sen koşsan bir kartopu yapıp bana atsan..Bende ellerimde senin aldığın eldivenler sıkıştırıp bir öbek yapıversem beyazdan..Sana atsam..Küçük bir savaş yapıversek oracıkta,ardından kucaklayıversen beni..Öpsen sonra sımsıcak..Havanın bu soğuğuna inat..
Evimize gitsek hemen en sevdiğimiz yemeklerden yapıversek bir çırpıda..Sen yaksan mumlarımızı,gelirken aldığımız şarap eşliğinde yesek yemeklerimizi.Sen sevmesen de ben seviyorum diye bana eşlik etsen yine şarap içerken.
Bahtaniyemizin altına girsek,yine açsak bir film.Bu havada başka ne yapılır ki..Sen korku filmi istesen,korkup sana sarılıyım diye.Bende sen mutlu ol diye korkmasam da korkmuş gibi yapsam..Elimizde şaraplarımız sarılarak izlesek..
Huzuru kollarında bulmuş olsam keşke hayallerimde olduğu gibi..Havanın bu kasveti bunaltamasa bu kadar..Keşkeler sarmasa benliğimi..Nerede hata yapıp böyle oldu diye kafamı yormasam..Bu kadar yormasa hayat,her basamağında ayrı ayrı..Saçlarımı okşasan dizine yatsam da huzuru bulsam.Şefkata en çok ihtiyaç duyduğum zamanlardayım..Gözyaşlarım akmasa bu kadar..
Hayalleri değil kaderi yaşıyoruz..Nereye götürdüğünü bilemeden..


You Might Also Like

2 yorum

  1. Sonramı hıc bitmese mutluluğumuz;ebediyete kadar sürse...bir sonraki güne bir öncekini geceyi hatırlayarak uyansak sonramı hep sevsem seni seninkindende öte,hep şimdiki gibi taze,temiz,ve beyaz ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sonsuza dek surecek bıtanem..Herseye ragmen bıtmıcez,tukenmıcezz..Sonsuza dekk senınleyımm canmn ıcıı <3

      Sil

Hakkımda-Dilek Budak

Photo Profile
İstanbullu. Evli ama çocuksuz. Mesleği bilim, ruhu sanat, elleri yaratıcılık dolu olan. Yazmak en büyük tutkusu. Hem plazalı bir iş kadını, hem mükemmellik seviyesine gözünü dikmiş ev kadınıyım ben. Bazen aşçı, bazen sanatçı, bazen toplantıdan toplantıya koşan beyaz yakalı. Her şeyden bir doz olmalı hayatında. Ama az ama çok. E o zaman ne diyoruz. Hoşgeldim :)

Instagram

İzleyiciler