Breaking Bad

Pazartesi, Aralık 17, 2012


Breaking Bad,son zamanlar bir bölüm daha izleyeyim,bugün daha izlemeyeceğim diyerek sabaha kadar izlediğim dizi :)



Aslında bu postu daha sonra yazmayı düşünüyordum.En azından izleyebileceğim son bölümden sonra.Ama dayanamadım.Hatta bir yandan gözüm ekrandayken diğer yandan da elime bir kağıdı kapıp bir şeyler karalamaya başladım.Neyse ki bölüm sonunda ara verdim ve hemen bloguma kavuştum :)
Mağlum işsizlik hali evdeyim bütün gün.Bende güzel bir diziye başlayayım dedim.Breaking Bad'i tercih etmemin sebebi ise meslektaşımın var olması :) Tamamen başlama sebebim bu :)


Dizideki başrol oyuncumuz yani Walter White (Bryan Cranston) bir kimyacı.Önceden kimya öğretmenliği yapıp ailesiyle birlikte sakin bir hayat süren Walt ileri derecede akciğer kanseri olduğunu öğrendikten sonra hayatı değişiyor.Tanıtımında da dediği gibi yaşamak için az zamanı kaldığını öğrendikten sonra adam hayatının denklemini değiştiriyor.Tam da bir kimyacının yapabileceği şey :) Ailesi ölümünden sonra rahat edebilsin diye uyuşturucu üretmeye başlıyor.Fakat işler büyüdükçe büyüyor bizim korkak Walt kimlere kafa tutmuyor ki :)



Bir de eski öğrencisi şimdiki ortağı olan Jesse var.Jesse Pinkman.Onla başlıyorlar zaten bu işe.Jesse'yi de pek seversiniz kanımca.Şebek :) Tabi insan böyle bir serseriyi dizi ilerledikçe nasıl bağrına basabildiğini görünce kendine hayret etse de :)
Walt'un karısı Skyler var önce sevip,sonradan sövdüğünüz cinsten.Neyse fazla bir şey demiyim de izlemeyip,izlemek isteyenlerin zevkini mahvetmiyim.
5. sezonunda şuan dizi sanırım hala devam ediyormuş.Ben 3. sezonu bitirmek üzereyim.Bu akşam biter diye düşüyorum kendimce.Zaten çok da bölüm yok sezonlarda.Hele bir de sardı mı :)


Her bölüm sonunda 'ovvvv' diye tepkiler veriyorum ben.Ve sonra tabi ki diğer bölüm diğer bölüm derken..He bir de laboratuar sahnelerinde laboratuarı özlediğimi fark ediyorum.Her ne kadar bölümümü çok severek okumamış olsam da labaratuarı sevdiğim gibi bir gerçek vardı.Bir Kimyager neler yapabilir onu da görmüş oluyoruz böyle.Her şeye bir kimyasal çözüm :)



Bryan Cranston Walter rolüyle Emmy'e aday gösterilmiş ve drama dalında 'en iyi erkek oyuncu' ödülünü kazanmıştır.izledikten sonra hak veriyor insan zaten gerçekten başarılı bir oyunculuk sergiliyor.Bu arada nette öyle adını arayıp baktığımda woow dedim bu adam ne kadar yakışıklıymış.Dizi de pek belli olmuyor gerçekten.
Eğer yeni bir diziye başlamayı düşünüyorsanız bence hemen başlayın.Hatta düşünmüyorsanız da başlayın :) Konuşalım,yorumlaşalım.Dizi hakkında yorum yapacak kimsem yok şuan :)Ancak bölüm sonlarında yapılan yorumları okuyarak yalnız olmadığımı görüyorum.Üye de olmadım ki siteye bende yorum atıyım :)
Neyse o zaman ben bayıla bayıla filmimi izlemeye devam ediyorum.Hiç vakit kaybetmeden gelsin o zaman yeni bölüm.Bana iyi seyirler o halde..





You Might Also Like

2 yorum

  1. Çok merak ettim. İzlediğim dizim bitsin. Başlayacağım buna =)

    YanıtlaSil
  2. Kesinlikle öneriyorum izlemelisin :) Hoşgeldin buarada bloguma :)

    YanıtlaSil

Hakkımda-Dilek Budak

Photo Profile
İstanbullu. Evli ama çocuksuz. Mesleği bilim, ruhu sanat, elleri yaratıcılık dolu olan. Yazmak en büyük tutkusu. Hem plazalı bir iş kadını, hem mükemmellik seviyesine gözünü dikmiş ev kadınıyım ben. Bazen aşçı, bazen sanatçı, bazen toplantıdan toplantıya koşan beyaz yakalı. Her şeyden bir doz olmalı hayatında. Ama az ama çok. E o zaman ne diyoruz. Hoşgeldim :)

Instagram

İzleyiciler